Tudnivalók

A DIVINGLAND búvársuli rendszere: PADI

Ha izgalmakra vagy kalandra vágysz, jó esélyed van rá, hogy lelkes PADI búvár légy. Megtanulni búvárkodni nem nehéz, de mint minden hasznos tevékenység, ez is időt és erőfeszítést igényel. Élvezni fogod a PADI tanfolyamok részeit: a Tudásfejlesztést, a Védett vízi merüléseket és a Nyíltvízi merüléseket.


Időbeosztás: A PADI tanfolyamok hihetelenül rugalmasak és teljesítmény-alapúak, ami azt jelenti, hogy a DIVINGLAND a tanfolyamokat változatos időbeosztásban kínálja, és olyan ütemben, amilyen ütemben haladni tudsz. Lehetséges, hogy védett- és nyíltvízi merüléseidet akár három-négy nap alatt teljesítheted (feltéve, hogy időben elolvasod a kézikönyveket és megnézed a videókat).

Minimális életkor: 10 év, ha a tanfolyamon szülő vagy gyám kíséri. 12 évnél idősebb személyek szülő vagy gyám nélkül is elvégezhetik a tanfolyamot, de beleegyezésük szükséges. Azok a 15 év alatti személyek, akik sikeresen elvégzik a tanfolyamot, PADI Junior Open Water Diver minősítést nyernek, amit a 15-dik életév betöltésével PADI Open Water Diver minősítésre válthatnak.

Fizikai követelmények: Biztonsági okból minden hallgató kitölt egy rövid kérdőívet, mely olyan egészségügyi állapotokról érdeklődik, amik búvárkodásnál problémát jelenthetnek. Ha nálad egyik sem áll fenn, írd alá a kérdőívet, és máris kezdhetsz. Ha valamelyik mégis fennáll nálad, elővigyázatosságból orvosodnak kell értékelni ezt az állapotot a búvárkodás szempontjából, és alá kell írnia egy egészségügyi űrlapot, mely igazolja, hogy alkalmas vagy a búvárkodásra.

Oktatási csomag

Tanulóink gyors és gördülékeny regisztrálása érdekében a Divingland biztosítja a regisztráláshoz szükséges összes nyomtatványt, személyre szóló oklevelet, merülésnyilvántartó könyvet, és a fényképes PADI búvárigazolványt, valamint a tanfolyamhoz szükséges magyar nyelvű oktatókönyvet.

Tanfolyami helyszínek

A tanfolyamok elméleti oktatása első sorban Budapesten (igény szerinti egyéb helyszínen), felszerelt oktatóteremben zajlik, ahol a jelen kor modern felszereléseivel is megismerkedhetnek a tanulni vágyók. A tanfolyamok gyakorlati oktatása szintén Budapesten, uszodában kerül megrendezésre.

Tanfolyamra jelentkezés

A DIVINGLAND búvársuli által szervezett tanfolyamok csoportosan, vagy akár egyedileg (személyre szabott képzés keretén belül) indulnak. A tanfolyamok időpontjaival kapcsolatosan keress meg minket telefonon, vagy e-mail-ben:

Elérhetőségek>>

Felszerelések

A DIVINGLAND a búvártanfolyamok mellett az alábbi termékeket forgalmazza mind viszonteladóknak (nagyker áron), mind növendékeinek, búvároknak

 

 

 

Scubapro és Uwatec termékek

Nagy múltra visszatekintő cég, magas színvonalú búvártermékei teljes választéka nem csak profik számára.
 web: www.scubapro.com

Kowalski

A legkorszerübb technológia (led, xenon, halogén) a víz alatti fényforrások területén. Szétszerelés mentes töltés (akár 80 perc alatt feltölthető lámpák), mindenféle színben.
 web: www.taucherlampen.de

Felszerelések megrendelése

 

Amennyiben valamely termék elnyerte tetszésed, és szeretnéd megrendelni, vagy csak további információt megtudni róla, vedd fel a kapcsolatot velünk:

Elérhetőségek>>

YouTube videók!

Nézd meg rövid videóinkat a YouTube-ra feltöltött Divingland csatornán>>

Akcióink

Ha kíváncsi vagy, de még nem merted, vagy ha érdekel, de nem tudod merre indulj el. Gyere velünk próbamerülésre az uszodába. Kötelezettségek nélkül kipróbálhatod az érzést, amit csak a búvárok ismernek. Az uszodai próbamerülések egyeztetett időpontokban kerülnek megrendezésekre. Ha csatlakoznál, keresd fel a DIVINGLAND búvársuli vezető oktatóját. A SUBMARINE Magazin boltunkban kapható, megrendelhető! Kapcsolat>>

Egy jó tipp!

Annak érdekében, hogy a merülés alatt a látnivaló élvezhető legyen, a maszknak tökéletesen illeszkednie kell az arcunkra. De ez még nem minden! Az alábbi teszt ki szokott maradni a maszk kiválasztásakor, ami azt eredményezni, hogy merülés közben egyszer csak elkezd szivárogni a maszkba a víz. Tegyük fel a pántot, állítsuk be kényelmesre. Ezután kezdjük el szívni a levegőt az orrunkon, de ne álljunk meg az előző pontnál, a közel vákuum létrehozásánál, szívjuk tovább. Ha a maszk nem tökéletes, azt vesszük észre, hogy a beszívásnál egyszer csak elkezd sziszegni valahol a maszk, és bejut a levegő. Tipikusan a szemünk sarkánál szokott ez előfordulni, ha nem tud a maszk a szem ívénél tökéletesen zárni - ideális, ha az ív mögött zár egyébként.