AI / OWSI / IDC / MSDT / IDC STAFF INSTRUCTOR

 

Assistant Instructor

 

A PADI Assistant Instructor búvártanfolyam valójában az Instructor Development Course (IDC) első négy napja. A tanfolyam önálló elvégzésére is van lehetőség, de feltétlen szükséges ha valaki később PADI oktató szeretne lenni. A PADI Assistant Instructor-ok olyan segéd oktatók, akik továbbképzési, védett vízi és nyíltvízi tevékenységeknél segédkeznek, szervezik és felügyelik azokat. A segédoktatók a PADI oktatók társaként működnek abból a célból, hogy a PADI programok folyamán minőségi tudás- és készségfejlesztést biztosítsanak a hallgatóknak. Képzésük során szerzett oktatási jártasságuk lehetővé teszi, hogy sok PADI programot önállóan vezessenek, és taníthatnak bizonyos merüléssel nem járó specialitás tanfolyamokat, illetve Specialitás oktatói képesítést is szerezhetnek.

 

A tanfolyam ára: 600 eur + Nemzetközi regisztrációs díj

 

 

 

 

OWSI

 

A PADI Open Water Scuba Instructor (OWSI) minősítés a hivatásos búvárok által megszerezhető első oktatói szintű fokozat. A tanfolyam minimum 7 intenzív napból áll! Előfeltétele hogy Assistant Instructor vagy más képzési szervezetnél Instructor legyél. A Képzés során a jelöltek átismétlik a PADI előírásokat, eljárásokat, filozófiákat és oktatási módszereket, valamint finomítják gyakorlati oktatási képességeiket, vízi jártasságukat és búvártudásukat védett és nyíltvízben egyaránt. A PADI (IE) sikeres letétele után az OWSI-k felelősséget tudnak vállalni azért, hogy bevezessék az embereket a búvárkodásba. A tanítói státuszban levő PADI Open Water Scuba Instructor-ok a PADI programok egész skáláját vezethetik a DSD-től kezdve a Divemaster-en keresztül számos specialitás tanfolyamig.

 

A tanfolyam ára: 800 eur + Nemzetközi regisztrációs díj

 

 

 

 

Komplett IDC

 

Tartalmazza az Assistant Instructor és az OWSI programot is. A tanfolyam minimum 11 intenzív napból áll! Előfeltétele hogy Divemaster legyél.  Ennek elvégzése után elmehetsz a világ bármely PADI (IE) Instructor Examination-jára és annak sikeres letétele után a PADI programok egész skáláját vezetheted le a DSD-től kezdve a Divemaster-en keresztül számos specialitás tanfolyamig.

Ajándékba kapsz egy specialitás oktatói tanfolyamot is!

 

A tanfolyam ára: 1200 eur + Nemzetközi regisztrációs díj

 

 

 

 

Master Scuba Diver Trainer (MSDT)

 

A PADI MSDT-k olyan PADI Oktatók, akik minimum öt PADI Specialitás oktatói minősítéssel rendelkeznek. Több mint 20 Specialitás oktatói tanfolyamból választhatsz és 5 tanfolyamot kapsz 4 áráért!

 

A tanfolyam ára: 400 eur + Nemzetközi regisztrációs díjak

 

 

 

 

IDC Staff Instructor

 

 

A PADI IDC Staff Instructor-ok olyan PADI Master Scuba Diver Trainer-ek, akik sikeresen elvégezték az IDC Staff Instructor tanfolyamot. Képzésük során az IDC Staff Instructor-ok átveszik az egész PADI oktatóképző programot és megtanulnak segédkezni az Instructor szintű képzés tanfolyamain egy IDC során. Az IDC Staff Instructor-ok a PADI Course Director-okkal együtt fejlesztik ajelöltek tanítási képességeit és hivatásos búvárhoz méltó viselkedését. Az IDC Staff Instructor-ok jogosultak önállóan vezetni a PADI Assistant Instructor tanfolyamokat.

 

A tanfolyam ára: 600 eur + Nemzetközi regisztrációs díj

YouTube videók!

Nézd meg rövid videóinkat a YouTube-ra feltöltött Divingland csatornán>>

Akcióink

Ha kíváncsi vagy, de még nem merted, vagy ha érdekel, de nem tudod merre indulj el. Gyere velünk próbamerülésre az uszodába. Kötelezettségek nélkül kipróbálhatod az érzést, amit csak a búvárok ismernek. Az uszodai próbamerülések egyeztetett időpontokban kerülnek megrendezésekre. Ha csatlakoznál, keresd fel a DIVINGLAND búvársuli vezető oktatóját. A SUBMARINE Magazin boltunkban kapható, megrendelhető! Kapcsolat>>

Egy jó tipp!

Annak érdekében, hogy a merülés alatt a látnivaló élvezhető legyen, a maszknak tökéletesen illeszkednie kell az arcunkra. De ez még nem minden! Az alábbi teszt ki szokott maradni a maszk kiválasztásakor, ami azt eredményezni, hogy merülés közben egyszer csak elkezd szivárogni a maszkba a víz. Tegyük fel a pántot, állítsuk be kényelmesre. Ezután kezdjük el szívni a levegőt az orrunkon, de ne álljunk meg az előző pontnál, a közel vákuum létrehozásánál, szívjuk tovább. Ha a maszk nem tökéletes, azt vesszük észre, hogy a beszívásnál egyszer csak elkezd sziszegni valahol a maszk, és bejut a levegő. Tipikusan a szemünk sarkánál szokott ez előfordulni, ha nem tud a maszk a szem ívénél tökéletesen zárni - ideális, ha az ív mögött zár egyébként.