EFRI

 

EFR Oktatói tanfolyam

A tanfolyam megkezdéséhez EFR minősítés, vagy más képzési szervezet által kiadott felhasználói bizonyítvány szükséges. A képzés folyamán megtanulod, hogy hogyan kell levezetni az Emergency First Response elsődleges ellátás (CPR) és másodlagos ellátás (First Aid), továbbá az Emergency First Response Care for Children (vészhelyzeti gyermekellátás) tanfolyamokat. Azt is megtanulod, hogyan kell levezetni az ajánlott automata külső defibrillátor (AED) működtetésének, valamint a vészhelyzeti oxigénadás, és az öntudatánál lévõ fuldokló páciens kezelésének készségeit.
A tanfolyam egy-két napot vesz igénybe. A sikeres instruktori vizsga elvégzésével az európai uniós szabványokkal kompatibilis oktatói képesítést szerzel.

A tanfolyam ára 400 eur + Nemzetközi regisztrációs díj

YouTube videók!

Nézd meg rövid videóinkat a YouTube-ra feltöltött Divingland csatornán>>

Akcióink

Ha kíváncsi vagy, de még nem merted, vagy ha érdekel, de nem tudod merre indulj el. Gyere velünk próbamerülésre az uszodába. Kötelezettségek nélkül kipróbálhatod az érzést, amit csak a búvárok ismernek. Az uszodai próbamerülések egyeztetett időpontokban kerülnek megrendezésekre. Ha csatlakoznál, keresd fel a DIVINGLAND búvársuli vezető oktatóját. A SUBMARINE Magazin boltunkban kapható, megrendelhető! Kapcsolat>>

Egy jó tipp!

Annak érdekében, hogy a merülés alatt a látnivaló élvezhető legyen, a maszknak tökéletesen illeszkednie kell az arcunkra. De ez még nem minden! Az alábbi teszt ki szokott maradni a maszk kiválasztásakor, ami azt eredményezni, hogy merülés közben egyszer csak elkezd szivárogni a maszkba a víz. Tegyük fel a pántot, állítsuk be kényelmesre. Ezután kezdjük el szívni a levegőt az orrunkon, de ne álljunk meg az előző pontnál, a közel vákuum létrehozásánál, szívjuk tovább. Ha a maszk nem tökéletes, azt vesszük észre, hogy a beszívásnál egyszer csak elkezd sziszegni valahol a maszk, és bejut a levegő. Tipikusan a szemünk sarkánál szokott ez előfordulni, ha nem tud a maszk a szem ívénél tökéletesen zárni - ideális, ha az ív mögött zár egyébként.