TECHNIKAI

 

TEC Instructor

 

TEC oktatóként oktathatod a PADI TEC 40 tanfolyamát.

Jelentkezési előfeltételek: legalább PADI MSDT oktatói szint, PADI Enriched Air és PADI Deep specialitás oktatói minősítés.

 

A tanfolyam ára: 1000 eur + merülések + Nemzetközi regisztrációs díj

 

 

 

TEC Deep Instructor

 

TEC Deep oktatóként oktathatod a PADI TEC 40, TEC 45 és TEC 50 tanfolyamait. Jelentkezési előfeltételek: legalább PADI MSDT oktatói szint, PADI Enriched Air és PADI Deep specialitás oktatói minősítés, legalább tanulói szint a TEC 45-ből (vagy más képzési szervezettől) és további tapasztalatok. NEM SZÜKSÉGES A TEC Instructor tanfolyam az elvégzéséhez!!!

 

A tanfolyam ára: 1500 eur + merülések + Nemzetközi regisztrációs díj

 

 

TEC Trimix Instructor

 

 

TEC Trimix oktatóként oktathatod a PADI TEC 65 és TEC Trimix kevertgázas tanfolyamait. Jelentkezési előfeltételek: legalább PADI MSDT oktatói szint, PADI Enriched Air és PADI Deep specialitás oktatói minősítés, Tec Deep Instructor szint, legalább tanulói szint a TEC Trimix-ből (vagy más képzési szervezettől) és további tapasztalatok.

 

 

A tanfolyam ára: 2500 eur + merülések + gázok + Nemzetközi regisztrációs díj

 

 

 

TEC Sidemount Instructor

 

 

TEC oktatóként oktathatod a PADI Sidemount (oldalkészülékes) tanfolyamát.

Jelentkezési előfeltételek: legalább PADI TEC oktatói szint, PADI Enriched Air és PADI Deep specialitás oktatói minősítés, TEC 45 és TEC Sidemount tanulói szintek, és további tapasztalatok.

 

A tanfolyam ára 1000 eur + merülések + Nemzetközi regisztrációs díj

 

 

 

TEC Gas Blender Instructor

 

A tanfolyam ára: 250 eur + Nemzetközi regisztrációs díj

 

 

 

TEC Trimix Gas Blender Instructor

 

A tanfolyam ára: 300 eur + Nemzetközi regisztrációs díj

YouTube videók!

Nézd meg rövid videóinkat a YouTube-ra feltöltött Divingland csatornán>>

Akcióink

Ha kíváncsi vagy, de még nem merted, vagy ha érdekel, de nem tudod merre indulj el. Gyere velünk próbamerülésre az uszodába. Kötelezettségek nélkül kipróbálhatod az érzést, amit csak a búvárok ismernek. Az uszodai próbamerülések egyeztetett időpontokban kerülnek megrendezésekre. Ha csatlakoznál, keresd fel a DIVINGLAND búvársuli vezető oktatóját. A SUBMARINE Magazin boltunkban kapható, megrendelhető! Kapcsolat>>

Egy jó tipp!

Annak érdekében, hogy a merülés alatt a látnivaló élvezhető legyen, a maszknak tökéletesen illeszkednie kell az arcunkra. De ez még nem minden! Az alábbi teszt ki szokott maradni a maszk kiválasztásakor, ami azt eredményezni, hogy merülés közben egyszer csak elkezd szivárogni a maszkba a víz. Tegyük fel a pántot, állítsuk be kényelmesre. Ezután kezdjük el szívni a levegőt az orrunkon, de ne álljunk meg az előző pontnál, a közel vákuum létrehozásánál, szívjuk tovább. Ha a maszk nem tökéletes, azt vesszük észre, hogy a beszívásnál egyszer csak elkezd sziszegni valahol a maszk, és bejut a levegő. Tipikusan a szemünk sarkánál szokott ez előfordulni, ha nem tud a maszk a szem ívénél tökéletesen zárni - ideális, ha az ív mögött zár egyébként.