Technikai tanfolyamok

 

 

 

 

 

Discover TEC

 

Próbáld ki, mennyire fekszik neked a TEC felszerelés, vágj bele még ma a kalandba! Ha megtetszik akkor ez a merülés már beszámítható a TEC 40 tanfolyamodba.

 

Jelentkezési előfeltételek: legalább 18 éves életkor, OWD szint, és további tapasztalatok.

 

Az élményprogram ára: 100 eur

 

 

TEC Sidemount Diver

 

 

TEC Sidemount (oldalkészülékes) búvárként képes leszel dekompressziós merülés megtervezésére és végrehajtására maximum 40 méterig, 2 dekó palack használatára, illetve további feltételekkel bármelyik TEC szint határáig.

 

Ezenkívűl megtanulod használni a sidemount felszerelést, elsajátítod a gázváltási szabályokat, és még sok mást, ami az alapját jelenti a további technikai tanfolyamoknak (legyen az bármilyen rendszerben is).

 

Jelentkezési előfeltételek: legalább 18 éves életkor, AOWD szint, Enriched Air és Deep specialitás minősítés, és további tapasztalatok.

 

A tanfolyam ára: 400 eur +gázok + Nemzetközi regisztrációs díj

 

TEC 40

 

 

TEC 40 búvárként képes leszel dekompressziós merülés megtervezésére és végrehajtására maximum 10 perc dekó megállóval, maximum 40 méterig, 1 dekó palack használatára maximum 50%-os oxigén tartalommal (EANx50).

 

Ezenkívűl megtanulod használni a duplapalackot a hozzátartozó winggel, elsajátítod a gázváltási szabályokat, és még sok mást, ami az alapját jelenti a további technikai tanfolyamoknak (legyen az bármilyen rendszerben is).

 

Jelentkezési előfeltételek: legalább 18 éves életkor, AOWD szint, Enriched Air és Deep specialitás minősítés, és további tapasztalatok.

 

A tanfolyam ára: 400 eur + gázok + Nemzetközi regisztrációs díj

 

 

TEC 45

 

 

TEC 45 búvárként képes leszel dekompressziós merülés megtervezésére és végrehajtására, maximum 45 méterig, 1 dekó palack használatára akár 100%-os oxigén tartalommal.

 

Jelentkezési előfeltételek: legalább 18 éves életkor, Rescue Diver szint, érvényes CPR és First Aid képzés, Enriched Air és Deep specialitás minősítés, TEC 40 (vagy más képzési szervezettől ennek megfelelő) és további tapasztalatok.

 

 

A tanfolyam ára: 500 eur + gázok +Nemzetközi regisztrációs díj

 

 

TEC 50

 

 

TEC 50 búvárként képes leszel dekompressziós merülés megtervezésére és végrehajtására, maximum 50 méterig, 2 dekó palack használatára akár 100%-os oxigén tartalommal.

 

Jelentkezési előfeltételek: legalább 18 éves életkor, Rescue Diver szint, érvényes CPR és First Aid képzés, Enriched Air és Deep specialitás minősítés, TEC 45 (vagy más képzési szervezettől ennek megfelelő) és további tapasztalatok.

 

A tanfolyam ára: 600 eur + gázok +Nemzetközi regisztrációs díj

 

 

TEC 65

 

TEC 65 búvárként képes leszel dekompressziós merülés megtervezésére és végrehajtására, maximum 65 méterig, 2 vagy több dekó palack használatára akár 100%-os oxigén tartalommal és legalább 18% O2 tartalmú trimix hátgázzal.

 

Jelentkezési előfeltételek: legalább 18 éves életkor, Rescue Diver szint, érvényes CPR és First Aid képzés, Enriched Air és Deep specialitás minősítés, TEC 50 (vagy más képzési szervezettől ennek megfelelő) és további tapasztalatok.

 

A tanfolyam ára: 800 eur + gázok +Nemzetközi regisztrációs díj

 

 

TEC Trimix Diver

 

TEC Trimix búvárként képes leszel dekompressziós merülés megtervezésére és végrehajtására, maximum 50 méterig, 2 vagy több dekó palack használatára akár 100%-os oxigén tartalommal és trimix hátgázzal.

 

Jelentkezési előfeltételek: legalább 18 éves életkor, Rescue Diver szint, érvényes CPR és First Aid képzés, Enriched Air és Deep specialitás minősítés, TEC 65 (vagy más képzési szervezettől ennek megfelelő) és további tapasztalatok.

 

A tanfolyam ára: 1500 eur + gázok +Nemzetközi regisztrációs díj

 

TEC Gas Blender

 

Mindig érdekelt hogyan is működik egy kompresszor, hogyan kerül a gázkeverék a búvárpalackba? Nem tudod mit jelent az hogy O2 tiszta és mit hogy O2 kompaktibilis? Gyere el és megtanítjuk neked!

 

A tanfolyam ára: 120 eur + Nemzetközi regisztrációs díj

 

 

TEC Trimix Gas Blender

 

Mindig érdekelt hogyan is működik egy kompresszor, hogyan kerül a gázkeverék a búvárpalackba? Nem tudod mit jelent az hogy O2 tiszta és mit hogy O2 kompaktibilis? Szeretnéd érteni mi a különbség a normoxikus és a hipoxikus trimix között? Gyere el és megtanítjuk neked!

 

A tanfolyam ára: 150 eur + Nemzetközi regisztrációs díj

YouTube videók!

Nézd meg rövid videóinkat a YouTube-ra feltöltött Divingland csatornán>>

Akcióink

Ha kíváncsi vagy, de még nem merted, vagy ha érdekel, de nem tudod merre indulj el. Gyere velünk próbamerülésre az uszodába. Kötelezettségek nélkül kipróbálhatod az érzést, amit csak a búvárok ismernek. Az uszodai próbamerülések egyeztetett időpontokban kerülnek megrendezésekre. Ha csatlakoznál, keresd fel a DIVINGLAND búvársuli vezető oktatóját. A SUBMARINE Magazin boltunkban kapható, megrendelhető! Kapcsolat>>

Egy jó tipp!

Annak érdekében, hogy a merülés alatt a látnivaló élvezhető legyen, a maszknak tökéletesen illeszkednie kell az arcunkra. De ez még nem minden! Az alábbi teszt ki szokott maradni a maszk kiválasztásakor, ami azt eredményezni, hogy merülés közben egyszer csak elkezd szivárogni a maszkba a víz. Tegyük fel a pántot, állítsuk be kényelmesre. Ezután kezdjük el szívni a levegőt az orrunkon, de ne álljunk meg az előző pontnál, a közel vákuum létrehozásánál, szívjuk tovább. Ha a maszk nem tökéletes, azt vesszük észre, hogy a beszívásnál egyszer csak elkezd sziszegni valahol a maszk, és bejut a levegő. Tipikusan a szemünk sarkánál szokott ez előfordulni, ha nem tud a maszk a szem ívénél tökéletesen zárni - ideális, ha az ív mögött zár egyébként.