Szállítás és fizetés

Szállítási és fizetési feltételek

Ha valakinek "azonnal" szüksége van a termékre, (külön kérésre) soron kívül küldjük futárral.


Terméket csak a vételár beérkezése után postázunk, utalás, csekk esetén! Amennyiben a kért termék ellenértéke 10 napon belül nem érkezik meg, a megrendelést töröljük!


Fizetési módok

Készpénz, csekk, átutalás, utánvét.

Első megrendelést, illetve 30.000Ft feletti megrendelést utánvéttel küldeni nem tudunk. Megértésüket köszönjük!


Szállítási díj

A mindenkori postai Díjszabás alapján, illetve futárral.

A csomagolást normál boríték esetén nem számoljuk fel, légpárnás vagy más speciális boríték esetén a mindenkori beszerzési ár alapján történik.

 

Kockázatviselés

Az eladó kizárólag az értékbiztosított csomagnál téríti meg a vevő kárát, tehát sima ajánlott küldeményért felelősséget vállalni nem áll módunkban!

YouTube videók!

Nézd meg rövid videóinkat a YouTube-ra feltöltött Divingland csatornán>>

Akcióink

Ha kíváncsi vagy, de még nem merted, vagy ha érdekel, de nem tudod merre indulj el. Gyere velünk próbamerülésre az uszodába. Kötelezettségek nélkül kipróbálhatod az érzést, amit csak a búvárok ismernek. Az uszodai próbamerülések egyeztetett időpontokban kerülnek megrendezésekre. Ha csatlakoznál, keresd fel a DIVINGLAND búvársuli vezető oktatóját. A SUBMARINE Magazin boltunkban kapható, megrendelhető! Kapcsolat>>

Egy jó tipp!

Annak érdekében, hogy a merülés alatt a látnivaló élvezhető legyen, a maszknak tökéletesen illeszkednie kell az arcunkra. De ez még nem minden! Az alábbi teszt ki szokott maradni a maszk kiválasztásakor, ami azt eredményezni, hogy merülés közben egyszer csak elkezd szivárogni a maszkba a víz. Tegyük fel a pántot, állítsuk be kényelmesre. Ezután kezdjük el szívni a levegőt az orrunkon, de ne álljunk meg az előző pontnál, a közel vákuum létrehozásánál, szívjuk tovább. Ha a maszk nem tökéletes, azt vesszük észre, hogy a beszívásnál egyszer csak elkezd sziszegni valahol a maszk, és bejut a levegő. Tipikusan a szemünk sarkánál szokott ez előfordulni, ha nem tud a maszk a szem ívénél tökéletesen zárni - ideális, ha az ív mögött zár egyébként.

Ajánló

 

A víz alatti világ szerelmeseinek

www.submarine.hu

OCTOPUS - víz alatti régészet

www.deepresearch.hu

The Explorer Magazin

www.exploreronline.hu